Bezorging en verzendkosten

Wij bezorgen van woensdag t/m zaterdag. Alle zendingen van fruitmanden-bestellen.nl worden bezorgd door Postnl.  Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u automatisch een email met daarin de verzendgegevens en een Track & Trace link. Vergroot de kans op een snelle bezorging door de ontvanger in te lichten dat er een cadeau onderweg is, of op een afhaalpunt staat. Als besteller ontvangt u de emails betreffende de bezorging en kan daar het snelst zelf naar handelen.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 13:00uur is de volgende dag bezorgd
Besteld u op werkdagen dinsdag t/m vrijdag voor 13:00uur dan kunnen wij uw bestelling de volgende dag al leveren of op de door u opgegeven datum.

Voor particuliere bezorg adressen streven wij naar een levering tussen 8.00 uur en 18.00 uur en voor bezorging bij bedrijven tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Geen bezorging bij ziekenhuizen
Bezorging bij een patient in een ziekenhuis raden wij af omdat de pakketten naar de interne postkamers gaat voordat het uiteindelijk bij de afdeling bezorgd wordt. Onze ervaring is dat het dan nog enige dagen kan duren.

Bezorg procedure
Uw bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er niemand thuis zijn dan kan de bezorger een van de volgende dingen ondernemen.

  • De bezorger geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter

  • De bezorger neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter de ontvanger en het pakket kan dan de volgende dag afgehaald worden bij een dichtsbijzijnde afhaalpunt.


Verpakking & bezorgkosten
Voor het verzenden en verpakken van uw bestelling betaalt u bezorgkosten, deze bezorgkosten zijn een vast bedrag per bezorg adres. Bezorgkosten voor Nederland zijn 7,95 Euro per adres, België 7,95 Euro per adres en Duitsland 12,95 Euro per adres.
 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Groente- & Fruitwinkel 'De Gezonde Apotheker' Veendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel