Wie zijn wij?


Groente & Fruitspecialist 'De Gezonde Apotheker'
Sinds 1975 hebben we een groenten- en fruitwinkel aan het Boven Oosterdiep in Veendam, we zijn een klein familiebedrijf en doen met veel plezier de in- en verkoop van een breed assortiment groente, fruit, wijn en delicatessen. Veel van onze delicatessen maar ook de typische Italiaanse groenten- en fruitsoorten worden speciaal voor ons ingekocht op de groothandelsmarkt in Parma.

Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in een breed assortiment en van extra kwalitatieve groenten en fruitsoorten die je in de reguliere handel niet zo snel meer zult tegenkomen. Ook hebben wij ons toegelegd op het verzenden van luxe en exotische fruitmanden met goede wijnen en ambachtelijke bonbons via onze website. Al onze eigengemaakte fruitmanden bezorgen wij naar elk adres in Nederland maar ook bezorging naar onze buurlanden België, Duitsland en andere Europese landen zoals Luxemburg en Frankrijk is mogelijk.

© 2012 - 2024 Groente- & Fruitwinkel 'De Gezonde Apotheker' Veendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel