Bestellen & Betalen

Bestellen

Bestellen bij Fruitmanden-bestellen.nl is erg eenvoudig, door ons bestelsysteem hoeft u slechts één pagina in te vullen. Hierdoor heeft u een goed overzicht van alle bezorg- en product informatie inclusief alle kosten.

Bestellen zonder klant account 

Er kan in onze webwinkel direct door iedereen besteld worden zonder dat er een account aangemaakt hoeft te worden. Maar het is ook mogelijk om een eigen account te laten maken.

Met een eigen account hoeft u als klant bij toekomstige orders niet alle informatie opnieuw in te voeren. In het account worden adresgegevens opgeslagen zodat er makkelijk een factuur- of afleveradres geselecteerd kan worden. Ook is de bestelgeschiedenis en de status van een bestelling in te zien. Handig!

De gegevens die u verstrekt aan De Gezonde Apotheker VOF worden alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. De informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Bevestiging

Zodra de betaling van uw bestelling is goed gekeurd krijgt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Deze bevestiging bevat o.a. het ordernummer van uw bestelling. Mocht u vragen hebben over uw bestelling vermeldt dan dit ordernummer.

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalingswijze
U heeft de volgende betalingsmogelijkheden:
1. iDEAL
2. Bancontant
3. Sofortbanking
4. Paypal
5. Creditcard
 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Groente- & Fruitwinkel 'De Gezonde Apotheker' Veendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel